Набір боксів DAM Detek Bowl System 1+3 23x36x8.5cm (66295)

Набір боксів DAM Detek Bowl System 1+3 23x36x8.5cm (66295)
1494 грн.
Код товару: 202761
в наявності
Бренд: Dam
Про товар

Про товар Набір боксів DAM Detek Bowl System 1+3 23x36x8.5cm (66295)

Мультифункціональна коробка MAD® SPACE BOX – це найкраще рішення для раціонального розподілу ваших снастей та аксесуарів для коропового лову, тому що розроблена вона на основі рекомендацій досвідчених рибальських експертів компанії DAM, які регулярно беруть участь і перемагають у міжнародних рибальських змаганнях з карпфішингу.

Внутрішній простір мультифункціональної коробки MAD® SPACE BOX має трансформерну конструкцію і завдяки знімним перегородкам дає рибалці-карп'ятнику можливість швидко налаштовувати його за своїм смаком і в залежності від розміру і довжини застосовуваних коропових монтажів і оснасток.

Також усередині мультифункціональної коробки DAM MAD® SPACE BOX розташовані:

-7 різних невеликих коробок.

-2 поводочниці, які для кріплення-фіксації повідців оснащені всередині м'яким синтетичним матеріалом EVA та надійними шпильками. Усередині кожної поводочниці є відсіки для гачків і грузил, що закриваються.

-Внутрішня система мультифункціональної коробки окремо для зберігання гачків, вертлюгів, заводних кілець та іншої дрібної фурнітури доповнена чотирма маленькими коробочками.

Мультифункціональна коробка для коропового лову DAM MAD® SPACE BOX зручна при перенесенні/транспортуванні та не боїться зовнішніх механічних ударів/пошкоджень, тому що виготовлена ​​із міцного, але дуже легкого за вагою сучасного інноваційного синтетичного поліпропіленового матеріалу.

Характеристики

Характеристики Набір боксів DAM Detek Bowl System 1+3 23x36x8.5cm (66295)

Властивості Характеристики
Вид Коробки
Розмір 23x36x8,5 cm

Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления.
Відгуки