Ніж BPS Citizen SSH

Ніж BPS Citizen SSH
Ніж BPS Citizen SSH
Ніж BPS Citizen SSH
2366 грн.
Код товару: 239245
5
Бренд: BPS
Про товар

Про товар Ніж BPS Citizen SSH

Ніж Citizen SSH - це новий тактичний ніж від відомого українського бренду BPS. Призначений для інтенсивного використання в різноманітних ситуаціях та підходить для широкого спектру застосувань: від щоденного носіння, активного відпочинку, походів, до бушкрафту та полювання.

Клинок форми Spear Point та довжиною в 100 мм, має гостре симетричне вістря, що з легкістю проникає крізь міцні матеріали, такі як дерево чи мотузки. Клинок має насічки для упору великим пальцем для більшої контрольованості під час різу. Клинок виготовлений з високовуглецевої сталі 5Cr15Mov. Ця нержавіюча сталь відрізняється високою твердістю та зносостійкістю, використовується у виробництві інструментів, де потрібна міцність та стійкість до корозії. Щоб уникнути появі корозії, рекомендується завжди протирати клинок сухою ганчіркою, перед зберіганням в піхвах

Прості та ергономічні накладки руків'я виконані з мікарти - цупкого матеріалу, що забезпечує зручний хват та запобігає ковзанню навіть у мокрих руках або умовах підвищеної вологості.

BPS Citizen поставляється з пластиковими піхвами з широкою металевою кліпсою. Піхви легко кріпляться на ремінь чи тактичну сумку, що дозволяє ножу завжди бути під рукою.

Незалежно від того, чи ви збираєтеся вирушати на природу, чи займатися повсякденними справами по дому, новий ніж BPS Citizen SSH задовольнить всі ваші потреби.

Характеристики

Характеристики Ніж BPS Citizen SSH

Властивості Характеристики
Вид Туристичні
Тип Нескладні
Довжина загальна 205 mm
Довжина клинка 100 mm
Товщина клинка 2.5 mm
Матеріал рукоятки Микарта
Ножни Пластикові піхви з кріпленням
Вага, г 165

Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления.
Відгуки