Блешня Dam Effzett Swim Blade 10cm 34g Firetiger

Блешня Dam Effzett Swim Blade 10cm 34g Firetiger

Блешня Dam Effzett Swim Blade 10cm 34g Firetiger
234 грн.
Код товару: 221128
в наявності
Бренд: Dam
Про товар

Про товар Блешня Dam Effzett Swim Blade 10cm 34g Firetiger

В основі роботи у воді штучної приманки EFFZETT® SWIM BLADE лежить абсолютно нова концепція виготовлення приманок з вібрировим металевим з'єднанням. Форма і дизайн цієї комплексної рибки настільки реалістичний, що при середній і швидкій проводці вона майже допідлінно імітує переляканого, втікаючи Малька.

Активно вібруючи всім тілом, штучна рибка DAM EFZETT® SWIM BLADE в момент проводки розмашисто виймає хвостом, ніж провокує на поклейку навіть ситого, пасивного хижака. У цьому основний інноваційний відмінність і перевага складної приманки EFZETT® SWIM BLADE від компанії DAM над просто вібрируючими у воді складними приманками фірм-конкурентів.

Незважаючи на те, що штучна рибка EFFZETT® SWIM BLADE оснащена лише одним високоякісним тройником в області черевця, будь-який хижак, коли його вистачає, завжди надійно засік, тому що за рахунок складної конструкції штучна рибка миттєво скидається в його пащу.

Штучна приманка EFFZETT® SWIM BLADE далеко летить при закисках і швидко занурюється на потрібну глибину. Як радять риболовля, окуня і жереха рибалити.

Характеристики

Характеристики Блешня Dam Effzett Swim Blade 10cm 34g Firetiger

Властивості Характеристики
Тип Коливні
Вага, г 34
Оснащення Трійник
Модель Dam Effzett Swim Blade

Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления.
Відгуки