Вудилище Dam Imax Surf 4.2m 100-250g 3сек.

Вудилище Dam Imax Surf 4.2m 100-250g 3сек.
2361 грн.
Код товару: 221031
в наявності
Бренд: Dam
Про товар

Про товар Вудилище Dam Imax Surf 4.2m 100-250g 3сек.

Універсальні серфові вудилища нової серії IMAX SURF від знаменитої німецької компанії DAM® обов'язково повинні зацікавити любителів морської берегової риболовлі, тому що вони виготовлені з високоякісних матеріалів на сучасному устаткуванні із застосуванням найновіших інноваційних технологій, і при цьому залишаються в широко доступному ціновому діапазоні. Серію представляють дві моделі завдовжки 390 см (вага 530 гр.) та 420 см (625 гр.). Міцні, пружні, ідеально збалансовані, трискладові бланки з середньо-швидким строєм (moderate fast) з високомодульного карбону марки TC24 володіють достатнім запасом потужності, щоб закидати монтажі і оснащення вагою від 100 до 250 грам на значні дистанції великої морської риби. Чутливі, гнучкі вершинки здатні реєструвати навіть обережні клювання. Серфові вудилища нової серії DAM® IMAX SURF оснащені пропускними кільцями, які не бояться корозії при тривалому контакті із солоною морською водою, дозволяючи ефективно ловити як плетені шнури, так і моноліску. Вхідні кільця мають збільшений діаметр для виключення перекрутів волосіні/шнура при закиданні. Серед інших технічних переваг серфових вудилищ нової серії DAM® IMAX SURF:

• Прогумовані котушкотримачі посиленої конструкції DPS.

• Ультрасучасний ексклюзивний дизайн.

• Ергономічні рукоятки з нековзним зовнішнім покриттям із високоякісної термозбіжної гуми для максимального захоплення під час закидів.

• Компактні транспортувальні розміри у складеному вигляді 136-147 см.

• Всі універсальні серфові вудилища нової серії DAM® IMAX SURF поставляються у фірмових чохлах, які надійно захищають їх від пилу та бруду під час перенесення або тривалого зберігання.

Характеристики

Характеристики Вудилище Dam Imax Surf 4.2m 100-250g 3сек.

Властивості Характеристики
Тип Серфові
Конструкція Штекерна
Сезон Літо
Матеріал Карбон
Довжина, м 4.2
Тест, приманка 100-250 г
Кількість секцій 3
Вага, г 625
Модель Dam Imax Surf

Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления.
Відгуки