Вудилище Sportex Hydra Spirit 2.10m 11-53g (HY2102)

Вудилище Sportex Hydra Spirit 2.10m 11-53g (HY2102)
6057 грн.
Код товару: 238936
10
Бренд: Sportex
Про товар

Про товар Вудилище Sportex Hydra Spirit 2.10m 11-53g (HY2102)

Найуспішніша серія вудилищ спінінгів SPORTEX Hydra Speed отримала оновленого спадкоємця Hydra Spirit. Нова, повністю перероблена серія SPORTEX Hydra Spirit стала ще більш безкомпромісною – з новим бланком, новим дизайном та новим успіхом.

Бланк виготовлений з нового японського високомодульного карбону компанії Toray, що дозволило зробити його ще тоншим без шкоди для потужності та швидкості. При клювання і виведення бланк чудово відпрацьовує і в буквальному сенсі не дозволяє рибі зісковзнути з гачка під час сутички.

Вудилища мають чудову чутливість і кидкові якості і мають високоякісну фурнітуру: міцний катушкотримач FUJI DPS і протизахлесні кільця Seaguide SIC. Окремо можна відзначити інноваційний хуккіпер Seaguide «D-Hook», гладка форма якого зовсім не заважає при закиданні, виключає захльостки та зачепи шнура, а також завдяки стабільно закріпленій конструкції виключається потріскування лаку в районі розташування хуккіпера.

І найголовніше, у серії Hydra Spirit є безліч фантастичних моделей на будь-який смак і для різних видів лову: джиг, твічінг та багатьох інших способів лову.

Характеристики

Характеристики Вудилище Sportex Hydra Spirit 2.10m 11-53g (HY2102)

Властивості Характеристики
Тип Спінінгові
Конструкція Штекерна
Сезон Літо
Матеріал Карбон
Довжина, м 2.1
Тест, приманка 11-53 г
Кількість секцій 2
Вага, г 120
Модель Sportex Hydra Spirit

Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления.
Відгуки