Вудилище Lineaeffe Carborex Fortex Sea Master 4m до100g (2237004)

Вудилище Lineaeffe Carborex Fortex Sea Master 4m до100g (2237004)

Вудилище Lineaeffe Carborex Fortex Sea Master 4m до100g (2237004)
2491 грн.
Код товару: 193018
в наявності
Бренд: Lineaeffe
Про товар

Про товар Вудилище Lineaeffe Carborex Fortex Sea Master 4m до100g (2237004)

Нове спеціалізоване морське, човнове, телескопічне вудилище з кільцями FF CARBOREX FORTEX SEA MASTER від компанії LINEAEFFE може успішно застосовуватися рибалками для лову будь-якої хижої або мирної білої риби що мешкає в прибережній морській зоні. Серед технічних достоїнств морського човнового телескопічного вудлища з кільцями LINEAEFFE FF CARBOREX FORTEX SEA MASTER:

• Ексклюзивний дизайн.

• Оригінальний катушкотримач WWG screw reel seat.

• Посилені протівозахлестние пропускні кільця зі вставками SIC забезпечують рівномірне навантаження по всьому бланку вудилища при закиданні, при клюванні і під час виведення відчайдушно чинять опір великої морської риби.

• Універсальний тест по принадах до 100 гр.

• Для реєстрації найобережніших клювань в комплект з морським човновим вудилищем з кільцями LINEAEFFE FF CARBOREX FORTEX SEA MASTER входять дві чутливі змінні вершинки: з тестом 0-60 грам і з тестом 50-100 грам. Телескопічний 4-метровий бланк морського човнового вудилища з кільцями LINEAEFFE FF CARBOREX FORTEX SEA MASTER виготовлений з ультрасучасного високомодульного карбону. Тому в підсумку він вийшов дуже міцним і при цьому досить легким.

При виготовленні морського човнового телескопічного вудлища з кільцями FF CARBOREX FORTEX SEA MASTER компанія LINEAEFFE традиційно використовувала тільки високоякісні матеріали і комплектуючі, тому воно розраховане на інтенсивну і довготривалу експлуатацію. Нове спеціалізоване морське човнове телескопічне вудилище з кільцями LINEAEFFE FF CARBOREX FORTEX SEA MASTER поставляється в фірмовому полотняній чохлі, який надійно захищає його від пилу і бруду під час перенесення і тривалого зберігання.

Характеристики

Характеристики Вудилище Lineaeffe Carborex Fortex Sea Master 4m до100g (2237004)

Властивості Характеристики
Матеріал Карбон
Довжина, м 4
Тест, приманка 100 г
Вага, г 416
Модель Lineaeffe Carborex Fortex Sea Master
Тип Болонські
Конструкція Телескопічна
Сезон Літо
Кількість секцій 6

Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления.
Відгуки